.

.

Meghitt elegancia Győr szívében


Szállodánk, a HOTEL DOMUS COLLIS**** Győr legújabb négycsillagos szálláshelye a hangulatos történelmi belváros szívében, a nemzeti emlékhellyé nyilvánított Káptalandomb keleti kapujában, a város legkedveltebb részén helyezkedik el, ahol a szakrális, a történelmi és a kulturális értékek találkoznak. Az impozáns épületegyüttes az 1930-as években épült, főhomlokzatával a Jedlik Ányos utca és a Dunakapu tér felé néz. Az U-alakú zárt beépítés hangulatos belső udvart ölel körül. A barokk főtér mindössze egy rövid sétára, a legfontosabb látnivalók pedig a szálloda közvetlen közelében, szinte karnyújtásnyira helyezkednek el.

A hotel kialakítása során az Önök nyugodt pihenése volt a célunk az élettel teli város szívében. Vendégeink itt tartózkodásuk során egyszerre élvezhetik a barokk belváros nyüzsgését, miközben tökéletes pihenést nyújtunk.

Hotelünk a modern design elemeiből kialakított teljesen egyedi, jól megkülönböztethető saját stílust sugároz, tágas tér és kényelem jellemzi. A síkképernyős televízióval és teljesen felszerelt, gépesített konyhával kialakított szobák és lakosztályok az otthon melegét nyújtják vendégeink számára. Reggeliző helyiségünkben friss és finom ételek, illetve italok közül választhatnak, hogy jól induljon a napjuk.

Aki először érkezik ide, azt azonnal megragadja a hely varázsa. Szeretnénk minden ideérkezőnek olyan élményt adni, amely egyedi, és annyira megigézi, hogy visszavágyik erre a számunkra oly kedves helyre.

Csak pár napja van kikapcsolódni vagy hosszabb ideig maradna? Családdal érkezik, egyedül, párjával, netán üzleti úton van?
Bármelyikről is lenne szó, szállodánk az ideális választás!

Nálunk valóban a Vendég az első!