Győr legújabb négycsillagos szállodája a HOTEL DOMUS COLLIS****, amely a város szívében, a barokk belvárosban egy csodálatosan felújított, majd’ száz éves épületegyüttesben, kifinomult megjelenés mellett páratlan kényelemmel várja vendégeit.

SZOBÁINK


COLLIS DELUXE
LAKOSZTÁLY

Collis Deluxe lakosztályaink tökéletes környezetet biztosítanak a kikapcsolódásra, kényelemre és pihenésre vágyó vendégeink számára. Nagy alapterületű lakosztályaink valódi kislakásoknak is beillenek.
BŐVEBBEN ➤

CSALÁDI
LAKOSZTÁLY

Családi lakosztályaink otthonos és kényelmes elhelyezést kínálnak a pihenni vágyó családok számára. A nagyméretű, több helyiségből álló lakosztály különleges stílusának köszönhetően tágas és világos. A nagyobb hálószoba franciaágyas, a kisebb pedig egyágyas kialakítású.
BŐVEBBEN ➤

PRÉMIUM
LAKOSZTÁLY

Prémium lakosztályaink külön hálószobával és modern, gépesített konyhasarokkal ellátott nappalival rendelkeznek. A tágas nappaliban egy kihúzható kétszemélyes  kanapé is helyet kapott, így akár négy fő kényelmes elhelyezésére is alkalmas.
BŐVEBBEN ➤

PANORÁMA
SZOBA

Panoráma szobáink letisztult formavilágú bútorzattal és berendezési tárgyakkal biztosítanak megfelelő környezetet a kikapcsolódásra. A tágas kialakítású szobák ideálisak egy vagy két fő kényelmes elhelyezésére, kétágyas, illetve franciaágyas kialakítással.
BŐVEBBEN ➤